Mina böcker

Det är svårt att inte spegla sig själv i det en skriver. Därför innehåller mina böcker en härlig blandning av humor och deep shit. Vad de inte innehåller så vidare värst mycket är heteronormativitet, det har vi redan så gott om.

Scrolla ner och läs mer om varje bok och beställ en vettja.

kanske, kanske inte

Peyton drömmer om dig varje natt. Hon inte vet vem du är, men hon måste ha träffat dig, eller åtminstone sett dig. För Theodore säger att man inte kan drömma om någon man inte sett i det verkliga livet. Och ska man hålla på att drömma om dig så som Peyton gör, ja då kan man ju lika gärna försöka hitta dig.

För kanske finns du, eller kanske inte.

köp här

HBTQ litteratur

Min debutbok: Det flata racket

Trots att hon varje år säger att inget år ska bli värre än det föregående tenderar Estelles verklighet bli motsatsen. Nu är hon dessutom singel och arbetslös i Uppsala, med vänner som behöver henne minst lika mycket som hon behöver sig själv.

Kommer Mercedes återhämta sig efter turen in i väggen? Kan Charlie återfå sin fokus på golfen? Viktorias mamma har lämnat djupare sår än vad hon vill erkänna, kan Monica hjälpa de att läka? Vågar Sofia kriga sig tillbaka in i garderoben och hantera de spöken som finns där? Ska Susan lyckas riva ner den mur Emma byggde upp efter hennes föräldrars skilsmässa? Sen den största frågan av de alla, kommer Estelle äntligen få ett år som inte varit värre än de tidigare?

Köp här