Mina böcker

Det är svårt att inte spegla sig själv i det en skriver. Därför innehåller mina böcker en härlig blandning av humor och deep shit. Vad de inte innehåller så vidare värst mycket är heteronormativitet, det har vi redan så gott om.

Scrolla ner och läs mer om varje bok och beställ en vettja.

Kommer snart: Du din jävel var är du (working titel)

Boken handlar om Peyton, hon som drömde om att gifta sig med Tom och designa kläder men istället bara jobbar i klädbutik, har slutat att sy och har pojkvännen massa mil bort. Men så börjar hon drömma om en tjej hon påstår sig aldrig ha träffat. Varje natt dyker hon upp i Peytons drömmar och varje natt är de kära i varandra.

När hon och Tom gör slut av andra anledningar vågar hon äntligen berätta för hennes trogna men dryga vapendragare Theodore om vad det är som försegår. Han lyckas övertala henne att hon inte kan drömma om någon som hon inte har träffat. Med varje dröm som en ledtråd ska de ge sig ut på Vancouvers gator för att hitta henne.

Min debutbok: Det flata racket

Trots att hon varje år säger att inget år ska bli värre än det föregående tenderar Estelles verklighet bli motsatsen. Nu är hon dessutom singel och arbetslös i Uppsala, med vänner som behöver henne minst lika mycket som hon behöver sig själv.

Kommer Mercedes återhämta sig efter turen in i väggen? Kan Charlie återfå sin fokus på golfen? Viktorias mamma har lämnat djupare sår än vad hon vill erkänna, kan Monica hjälpa de att läka? Vågar Sofia kriga sig tillbaka in i garderoben och hantera de spöken som finns där? Ska Susan lyckas riva ner den mur Emma byggde upp efter hennes föräldrars skilsmässa? Sen den största frågan av de alla, kommer Estelle äntligen få ett år som inte varit värre än de tidigare?

Beställ här